Investeringen van pensioenfonds voor universiteit en hogeschool
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Investeringen van pensioenfonds voor universiteit en hogeschool

Deze enquête is opgezet door Scientists for Future NL. Het is een inventarisatie van de mening van studenten en medewerkers van hogescholen en universiteiten over de investeringen van het pensioenfonds ABP in de fossiele industrie. De data blijft strikt vertrouwelijk en zal alleen in geanonimiseerde vorm worden verwerkt. 
 
Er zijn 7 vragen in deze enquête.
Gelieve alle vragen in het hoofdgedeelte van de enquête te beantwoorden. Jouw antwoorden zullen anoniem worden verwerkt.

Ben je bezorgd over klimaatverandering?

ABP, het pensioenfonds voor medewerkers van hogescholen en universiteiten, heeft minstens 17,4 miljard euro (op een totaal van 466 miljard) belegd in de fossiele industrie. Wat denk je van het feit dat een deel van het pensioengeld van medewerkers van hogescholen en universiteiten op deze wijze wordt geïnvesteerd?

Gebruik het commentaarveld als je jouw antwoord wilt toelichten.

Vind je dat jouw hogeschool of universiteit zou moeten proberen om ABP aan te zetten tot verduurzaming?

 

Wat is jouw positie binnen jouw hogeschool of universiteit?

Aan welke hogeschool of universiteit ben je het nauwst verbonden?
Optionele vragen
Dit deel is niet verplicht. Jouw antwoorden zullen apart van je antwoorden hierboven worden verwerkt.

Wil je op de hoogte gehouden worden over dit initiatief? Zo ja, dan kun je hier je e-mailadres opgeven. Jouw e-mailadres zal alleen gebruikt worden door Scientists for Future om je op de hoogte te houden van zaken omtrent deze enquête en zal niet gedeeld worden met derden.

Heb je nog opmerkingen?